Wat als je gaat kamperen in de Gard?

De Gard is een favoriete bestemming voor diegenen die de natuur in al haar aspecten willen verkennen, van de Middellandse Zeekust tot het struikgewas door het duinlandschap en de spectaculaire fauna. Het natuurpark, de historische monumenten en de karakteristieke dorpjes maken deze charmante hoek van de Languedoc Roussillon tot een bevoorrechte plek voor een vakantie met familie of vriendengroepen. De vele aantrekkelijke natuurlijke ruimtes verrukken natuurliefhebbers, het is een echte oase van rust voor kampeerliefhebbers. Met al zijn charmes en voordelen wacht de Gard op u om zijn rijkdom te ontdekken. Dus waar wacht je nog op om te gaan kamperen in deze prachtige afdeling in Zuid-Frankrijk?

In de Gard zal aan al uw vakantiewensen worden voldaan

Een verblijf op camping Les Plans in de Gard kan uw honger naar avontuur en ontdekking stillen. Je kunt het ook hier vinden op https://www.camping-les-plans.fr/nl/. Vanaf de camping kunt u vrij de natuurreservaten van de Cevennen verkennen. Niet ver van het landgoed nodigen de kloven van de Gardon en de Cèze u uit om te genieten van wildwatersporten. Waarom probeert u niet de ervaring van prachtige paardrijtochten in de Camargue? De fijne mediterrane zandstranden zijn ook essentieel voor nietsdoen, watersporten en zwemmen. Alles is aanwezig voor al uw vakantiewensen!

Activiteiten voor elk wat wils op camping Les Plans

Voor een weekendje rust of een zomervakantie, kom er even helemaal tussenuit op een 4-sterrencamping in het hart van de ongerepte natuur, aan de rivier en vlakbij de zee Naast de bevoorrechte locatie, camping Les Plans onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn infrastructuur en zijn diensten om vakantiegangers tevreden te stellen die de schoonheid van de Gard willen bewonderen. Geniet in alle rust van een verhuur in een luxe cottage, stacaravan, bungalow of ongewone accommodatie midden in de bloeiende natuur. Kies uw activiteiten en beleef plezier als een gek: ontspanning, sport, wedstrijden, toernooien ... Zelfs de allerkleinsten vinden hun plaats bij de babyclub. Geniet van een vakantie in je eigen tempo en naar jouw smaak dankzij kamperen in de Gard.