Huur een stacaravan in de Ardèche

De Ardèche is een van de vlaggenschipbestemmingen in Frankrijk. Elk jaar trekt het veel toeristen van over de hele wereld naar zijn charme, die wordt onthuld door de diversiteit van de landschappen, rechtstreeks uit een schilderij. Als u tijdens uw verblijf maximaal comfort wilt terwijl u wordt omringd door genereuze natuur en allerlei soorten vrije tijd, aarzel dan niet om te kiezen voor de stacaravan Ardèche.

De voordelen van Ardèche Camping

Om te genieten van een authentiek verblijf onder het teken van totale verandering van omgeving, biedt Ardèche Camping **** haar bezoekers een totale onderdompeling in een groene omgeving. Deze 4-sterrencamping, een klein stukje paradijs in Privas, laat u ten volle genieten van een onvergetelijke vakantie met uw dierbaren. Naast de verschillende praktische en comfortabele accommodatieformules biedt het etablissement ook diensten aan die aan ieders wensen voldoen. U vindt ter plaatse de restaurantservice die van half april tot eind september elke dag zijn deuren opent. Ontdek de campingaanbiedingen op deze site.

Tijdens uw verblijf wordt ook een verbinding met het WiFi-netwerk aangeboden, zodat u in contact kunt blijven met uw vrienden. Qua entertainment gaat de lijst maar door. Zowel overdag als 's avonds worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor het geluk van het hele gezin. Of je nu van zwemmen houdt of van buitenenthousiasten, je favoriete activiteiten zijn binnen handbereik. Enerzijds kunnen sportliefhebbers sporten tijdens een potje basketbal, volleybal of tafeltennis.

Aan de andere kant worden zwemliefhebbers uitgenodigd om een ​​duik te nemen in het zwembad om te genieten van een moment van pure ontspanning. Dankzij het ondiepe peuterbad vinden zelfs peuters wat ze zoeken. En dat is niet alles ! Wie graag wandelt, kan zich uitleven op de wandelingen die de camping organiseert. Ter plaatse kunt u ook genieten van een ontspannen middag met een visreis. Sensatiezoekers kunnen ook gaan paragliden op 3 km van de camping.

Verhuur van stacaravans in de Ardèche Camping

Door uw koffers neer te zetten op camping Ardèche, ontdekt u in dit etablissement de 166 locaties die u graag tijdens uw verblijf zullen verwelkomen. Elk jaar is de camping een waar genot voor kampeerders dankzij de verschillende accommodatieformules die zijn aangepast aan de behoeften van iedereen. Om u zo comfortabel mogelijk te laten verblijven, worden er stacaravans aangeboden die geschikt zijn voor stellen, families of vriendengroepen in een natuurlijke omgeving op een oppervlakte van 5,5 hectare.

Vind bijvoorbeeld het O'hara-assortiment, het Nemo 4-persoons chalet, luxe 5-persoons chalet, de Grand Large 6-persoons stacaravan met airconditioning en nog veel meer. Elk van deze stacaravans is volledig uitgerust om u zich thuis te laten voelen. En om u te helpen dichter bij de natuur te komen, bevinden ze zich in goed onderhouden, met bomen omzoomde hoeken. En zodat alle vakantiegangers kunnen vinden wat ze zoeken, zijn kale plaatsen ingericht om vakantiegangers te verwelkomen die met de camper, caravan of alleen met hun tent komen.