KAMPEREN IN DE DRÔME

Drôme is een departement dat deel uitmaakt van de regio Rhône-Alpes Auvergne. Het ligt dichtbij de Ardèche en de Provence. De Drôme staat bekend om de diversiteit van de natuurlijke landschappen die kampeerders en liefhebbers van vakanties in de open lucht verrukken, maar ook om zijn architectonische, archeologische en gastronomische rijkdom, die nieuwsgierig en gepassioneerd over ontdekkingen bekoort. Wat uw vakantie ook verlangt, ze kan ze bevredigen. Profiteer er ten volle van naar de camping Drôme au Soleil Fruité, die u kunt vinden op www.lesoleilfruite.com/nl/.

Toerisme in de Drôme

Le Soleil Fruité is een 4-sterrencamping op menselijke schaal, gelegen in Châteauneuf sur Isère nabij Valence, in het hart van de Rhône-vallei. Het is met andere woorden een ideaal uitgangspunt voor toerisme in de Drôme. Het stelt u in staat kunst- en geschiedenissteden zoals Valence te bezoeken, de idyllische landschappen en prachtige panorama's van de Rhône-vallei en Royans-Vercors te verkennen. Bezoeken aan musea, monumenten, wandelingen, fietstochten, wildwatersporten, bergactiviteiten zijn onlosmakelijk verbonden met een geslaagde vakantie in de regio. Vooral omdat de rivieren de Drôme en de Isère, de bergen van de Ardèche en het massief van de Vercors gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf de camping Soleil Fruité. U kunt natuurlijk de Drôme des Collines bezoeken om de adembenemende bergen en landschappen te ontdekken; duik in het hart van de Drôme-vallei, zijn erfgoed, zijn wijngaarden en zijn landschappen; of steek zelfs de Drôme Provençale over, de dorpjes op de heuvels en de kastelen.

Ontdek de camping Soleil Fruité

Camping Le Soleil Fruité biedt u een rustige en ongerepte natuurlijke omgeving voor een ontspannen en verjongende vakantie in de Drôme. Een weekend, een paar dagen of weken, kunt u vanaf de camping genieten van de natuur, de frisse lucht en de prachtige landschappen van de Ardèche. Heeft u een eigen camping-, caravan- of caravantent? Er wachten u ruime en afgebakende buitenplaatsen. U heeft alles tot uw beschikking om comfortabel te kamperen: elektriciteit, drinkwater, toiletten, serviceruimtes, enz. Heb je geen kampeerspullen? Huur een stacaravan voor 2 tot 6 personen afhankelijk van de samenstelling van uw groep. Stacaravans zijn beschikbaar in verschillende reeksen, afhankelijk van uw budget. Ze hebben slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een zithoek, een badkamer, een aparte wc en een overdekt terras. Iedereen wordt beschermd tegen vis-à-vis door natuurlijke heggen. Diensten zoals de broodwinkel, het restaurantgedeelte met wifi, verhuur van apparatuur en nog veel meer zullen uw verblijf gemakkelijker maken. Bovendien heeft deze 4-sterren familiecamping in de Drôme opblaasbare structuren, trampolines, een miniclub, een waterpark met glijbanen, een peuterbad, een buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad om uw dagen op te fleuren. Als u niet duikt en in het water waadt of in de zon ligt te zonnebaden, kunt u beachvolleyballen, aquarobics, concertavonden bijwonen, wekelijks amusement op de camping, enz.