Bij het reizen naar Spanje hebben we de mogelijkheid om een ​​boot te huren

Een levendige persoonlijkheid met twee oceanen, kilometers van de zonnige kusten en talloze kansen onder de daaraan verbonden eilanden en lyrische landschappen. Navigeren van de toeristische zwermen van het mooie Spanje weg en in uw eigen tempo.

Spanje voor een unieke zeilervaring

Spanje is vol van waterwegen, die de mogelijkheid bieden, hun geschiedenis te bieden en om de verscheidenheid van het kustlandschap ontdekken. Wees voorzichtig om te voorkomen dat de boot met onze nieuwsbrief in Spanje elke aanbieding en de bevordering van onze huisjes te missen. Ver van uw woning binnen en ontdek een boot embargo Spanje van de zee Spanje met zijn 8000 kilometer lange kustlijn is vol van diverse en gevarieerde landschappen niet: witte zandstranden, kliffen, inhammen en baaien. Dit gaat gepaard met een uitstekende winden die ongeëvenaarde ervaring van het zeilen in de buurt van uw appartement in te schakelen. Hoewel het aanbod richt zich voor een groot deel op het grote Middellandse Zeekust in de regio Valencia en Catalonië, bijvoorbeeld, weten vindt u ook waterstations aan de Atlantische kust of in Andalusië.

Start en verken de Balearen

De boot is het perfecte vervoermiddel naar de steden aan te sluiten of om de verschillende Spaanse eilanden te bezoeken. De Balearen hebben de afgelopen jaren is een belangrijke doelstelling in de Middellandse Zee zijn. Ontdek uitzonderlijke omgeving en beginnen aan huren spanje drijven. De belangrijkste havens van de eilanden zijn goed bediend door de verschillende rederijen. Als u kiest voor een appartement met een boot, en je hebt de benodigde rechten, kunt u de eilanden zelf en anker waar u maar wilt zien. Een maritieme excursie is nodig om de uniciteit van de afzonderlijke eilanden en baaien onbereikbaar met de auto te ontdekken. Waarom zou je niet door te brengen in Ses Salines in Ibiza door de Albufera natuurpark van grijs in Menorca of van het schiereiland en Cape Formentor Mallorca voor een heerlijke ensaimada? Liefhebbers van de zee geen kans om het land te verlaten en te ontsnappen in een onbekend gebied missen.

Als je nieuw bent, maak je geen zorgen! Om toegang te krijgen tot de charme van dit zonnige eiland, kunt u een navigatie-opleiding aan de boot aangepast, waaronder zeilboten, catamarans, kano's ... U kunt een professionele en gecertificeerde ondersteuning van het organiseren van excursies te voeren.