Waarom kiezen voor 4-sterren glamping voor uw vakantie?

Waarom https://www.cosycamp.com/nl/glamping-camping-auvergne/ voor uw vakantie? Kamperen is een accommodatieoplossing die vooral de Fransen waarderen. Het moet gezegd worden dat dit type accommodatie veel voordelen heeft, waaronder de nabijheid van de natuur. Met 4-sterren glamping gaan we zelfs verder dan klassieke kampeerservices voor een luxere en chiquere service, terwijl we dichter bij de natuur zijn.

Wat is 4 sterren glamping?

Net als hotels worden campings momenteel beoordeeld met sterren. Als het echter om glamping gaat, is de aangeboden service veel luxer. In een 4-sterren glamping stellen we vakantiegangers een volledig ingerichte stacaravan ter beschikking die plaats biedt aan 2 tot 8 personen. Er is een keuken aanwezig met alle benodigde apparatuur om goede maaltijden te maken en zelfs een koelkast. Er zijn ook aparte slaapkamers voor ouders en kinderen. de stacaravan heeft ook een kleine tuin en een goed afgescheiden ruimte van de buren.

Op een glamping is het ook mogelijk om een ​​chique tent of luxe bungalow te huren. Met glamping kun je ook verblijven in atypische accommodaties zoals yurts, bubbels en zelfs boomhutten. Welke accommodatie in een 4-sterren glamping u ook boekt, houd er rekening mee dat stromend water en elektriciteit al bij de serviceprijzen zijn inbegrepen. Verder heb je een eigen badkamer, een wifi-verbinding, een airconditioningsysteem, één of meerdere televisietoestellen, enz.

Comfort, lokale service en welzijn: de sleutelwoorden

De camping heeft niet meer dezelfde uitstraling als een paar jaar geleden. We vestigen ons bijna nooit op een braakliggend terrein om daar onze tent op te zetten of onze camper te parkeren. Tegenwoordig hebben we in glampings comfortabele, chique accommodatie, een gigantisch zwembad en een verwarmd zwembad waar je je kunt vermaken, maar in sommige ook gigantische glijbanen. Dit alles zonder de rust te verstoren van vakantiegangers die willen genieten van de rust van de natuur (aan zee, in de bergen, in het bos, enz.). Als de glamping in de buurt van de zee ligt, geeft deze direct toegang tot het strand en de wateractiviteiten. Als het in de buurt van een bos ligt, nodigt het uit tot wandelingen midden in de natuur. Als het dicht bij een meer ligt, is het naast nautische activiteiten ook mogelijk om te gaan vissen.

Voor het welzijn van vakantiegangers heeft een 4-sterrenglamping een spa, een massagesalon en soms een hamam. Om het verblijf van vakantiegangers te vergemakkelijken, is er over het algemeen een kruidenierswinkel of een minimarkt in een 4-sterren glamping, een restaurantservice, een sauna, een fitnessruimte, sportcoaches en zelfs gidsen die vakantiegangers begeleiden bij uitstapjes en bezoeken.

In de zomer zitten de glampings snel vol. Boek uw glamping-verblijf dus enkele maanden van tevoren om er zeker van te zijn dat u de accommodatie heeft die u bevalt, op de datum die u uitkomt.